Menu

Марија Шерифовић

Концертни програм
marija_serifovic6
Датум: 25 март 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1500, 1700, 2100, 2800 и 3000 динара

Огромно интересовање за концерте који носе назив "Друга страна плоче" изненадило је и саму Шерифовићеву која није очекивала да ће март, април и мај провести певајући у Сава Центру.

Заказан је нови термин 21. мај за све фанове који нису успели да дођу до карата је за предходна четири концерта у Београду.

Једна од најистакнутијих и најпопуларнијих поп звезда у регион, Марија Шерифовић истакла је да јој је ова дворана омиљена у Београду због специфичне атмосфере и блискости коју осећа са публиком.

Ови специфични концерти су по много чему другачији од свих осталих Маријиних наступа у претходном периоду. Поред њених хитова, ове посебне ноћи обожаватељи ће имати прилику да уживају у евергреен иностраним хитовима и домаћим песмама њених колега које Марија никада до сада није изводила, а које јој посебно значе.

Због ограниченог броја места очекује се да ће и овај концерт бити прилично брзо распродат и фанови би требало да пожуре са куповином карата уколико желе да буду део Маријине интерпретативне чаролије.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.