Menu

Perpetuum Jazzile

Концертни програм
perpetuum_jazzile
Датум: 01 децембар 2018 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 2300, 2600 и 2900 динара

Perpetuum Jazzile једна од најспектакуларнијих вокалних група на свету која долази из Словеније своју популарност дугује свом снажном ритму, богатим хармонијама и посебној мешавини различитих жанрова музике- фолк, поп, jazz, gospel, blues, bossa nova, диск, funk и други.
Богат репертоар укључује јединствене вокалне аранжмане светских музичких драгуља као што су ABBA, Michael Jackson, The Queen, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees и друге музичке легенде.
Perpetuum Jazzile је познат и као вокални оркестар чија гледаност на YouTube-у прелази 50 милиона прегледа. Видео снимци награђиваног Perpetuum Jazzile-а такође су били међу 40 најпопуларнијих YouTube видео-снимака.
Данас је уметнички директор Peder Karlsson, члан легендарне шведске вокалне групе The Real Group. Под његовим руководством, група је јасно развила свој сценски изглед и израз, раван врхунским вокалним групама  светске класе.
“Јако се радујемо, да коначно долазимо у Београд и имамо прилику са нашом вокалном екстазом одушевити све наше фанове из Србије. Сигурни смо , да ће 1. децембра у Сава Центру бити велика забава за нас на бини и за публику. Дођите да уживамо и певамо заједно“! поручују чланови Perpetuum Jazzile.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.