Menu

JETHRO TULL - 50 Година на сцени

Концертни програм
Jethro_Tull
Датум: 14 октобар 2018 20:30

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1990, 2800, 3400 и 3990 динара

Овај култни британски рок бенд, који је у каријери продао скоро 60 милиона примерака албума, био је на листи најтраженијих група када су концерти у питању.


Бенд је оформљен давне 1967. у Блекпулу, и прославио се фолк рок звуком. Већ седамдесетих, Jethro Tull креће у прогресив и хард рок смеру, и деценијама ниже успешне албуме и турнеје, али истом брзином мења и чланове бенда, осим Андерсона.
Rolling stone магазин назвао је Jethro Tull једним од комерцијално најуспешнијих, а стилски најексцентричнијих прогресив рок бендова.
У каријери, бенд је издао 21 студијски албум, девет "live" издања и 15 компилација. Последњи "нови" материјал бенд је избацио 2003, и наставио са турнејама. Пре четири године, Андерсон је рекао да је Jethro Tull "готова прича", да би се ипак предомислио и одлучио да у великом стилу прослави 50 година од првог албума "This was".

Данас бенд наступа у саставу Андерсон, Флоријан Офал (гитара), Џон О'Хара (клавир, хармоника, вокал), Дејвид Гудијер (бас, вокал) и Скот Хамонд (бубњеви).

 

Телефон
220-6060

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.