Menu

БОСИФЕСТ 2017.

Филмски програм
Датум: 10 октобар 2017 - 12 октобар 2017

Простор: Амфитеатар

ОСМИ БЕОГРАДСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ФЕСТИВАЛ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

БОСИФЕСТ је међународни филмски фестивал особа са инвалидитетом, једини те врсте у југоисточној Европи, који се ове године по осми пут одржава у Србији у организацији Хенди Центра Колосеум. На великом платну ће и ове године бити приказан велики број филмова - како у такмичарском, тако и у ревијалном делу. До сада је у оквиру БОСИФЕСТ-а приказано преко 300 филмских остварења, који се баве тематиком живота особа са инвалидитетом или су њихови аутори особе са инвалидитетом.
Осми београдски интернационални филмски фестивал особа са инвалидитетом - БОСИФЕСТ биће одржан од 10. до 12. октобра у Амфитеатру Сава Центра под слоганом “Покрени промену”. Селектор фестивала је редитељ Горан Радовановић, а чланови жирија су су: Аница Добра, Радослав Зеленовић и Предраг Гага Антонијевић. На Фестивалу се очекују гости из Француске, Грузије, Пољске,Холандије и БИХ.

Сајт: http://bosifest.rs/
Програм: http://www.bosifest.rs/files/File/2017/time_table2017.pdf

 

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.