Menu

Новогодишњи пријем Матице исељеника и Срба у региону

Новогодишњи пријем Матице исељеника и Срба у региону

У уторак 26. децембра, у просторијама Матице исељеника и Срба у региону Београд одржан је Новогодишњи пријем Матице исељеника и Срба у региону.
После свечаног извођења химни Републике Српске и Србије у интерпретацији вокалне солистикиње Иване Јордан и кратког обраћања председника Матице Миодрага Јакшића, додељена су годишња признања ове организације.
Председник Републике Српске Милорад Додик добитник је „Годишње повеље Матице“ за укупан допринос очувању Републике Српске и унапређењу односа Републике Српске и Републике Србије.
Повеље су додељене и Српском привредном друштву „Привредник“ из Загреба „Сава Центру“, а српским писцима из иностранства уручене су књижевне награде „Растко Петровић“ за 2017. годину.
Матица исељеника Србије постоји од 1949. године и значајан је фактор у сарадњи са нашим људима који живе у свету. Од 2011. године, на основу Закона о дијаспори и Србима у региону, назив организације је Матица исељеника и Срба у региону.

 

mis2

 

mis3

 

mis4

 

 

 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.