Menu

Отворен нови огранак Библиотеке града Београда у Сава Центру

Отворен нови огранак Библиотеке града Београда у Сава Центру

У среду, 20. априла 2016. године, свечано је отворен огранак „Владан Десница“ који се налази на првом спрату Сава Центра (ул. Милентија Поповића 9).
На отварању су говорили: Владан Вукосављевић, градски секретар за културу, Јасмина Нинков, директорка Библиотеке града Београда и Јелена Марковић, начелница Одељења библиотека Нови Београд.
Простор библиотеке је савремено уређен, светао и простран. У преко 180 квадратних метара налази се око 6.500 књига, 20 читалачких места, бежични интернет и засебна читаоница-учионица погодна за организацију и одржавање различитих едукативних и културних догађаја. С обзиром на то да се налази у делу града који је веома фреквентан и на свега 5 до 10 минута од самог центра града, а потом и захваљујући свом изгледу и оном што може да понуди, овај простор у наредном периоду представљаће средиште најразличитијих библиотечких активности на Новом Београду.

biblioteka3biblioteka1

 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.