Menu

Конференција за новинаре поводом кореодраме "Конфучије"

Конференција за новинаре поводом кореодраме "Конфучије"

Поводом спектакуларне кореодраме "Конфучије" коју ће 15.новембра у Сава Центру извести ансамбли кинеске Националне опере и плесног драмског театра из Пекинга, у Министарству културе и информисања Републике Србије одржана је конференција за штампу којој су присуствовали Министар културе и информисања Републике Србије Иван Тасовац, амбасадор Републике Кине у Србији, Његова екселенција Ли Манчанг, Аја Јунг, директор београдског фестивала игре и Директор Сава Центра Драган Гргуревић.
Обраћајући се присутнима Директор Сава Центра Драган Гргуревић нагласио је задовољство што Сава Центар, заједно са Министарством  културе и информисања Републике Србије и амбасадом  Републике Кине у Србији, учествује у организацији овог јединственог уметничког догађаја, и изразио очекивање да ће београдска публика имати прилику да ужива у врхунском музичко сценском спектаклу у извођењу кинеских уметника.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.