Menu

Споразум о сарадњи Сава Центра и Руског дома

Споразум о сарадњи Сава Центра и Руског дома

Настављајући традицију успешне културне сарадње између Србије и Русије, ангажовањем Руске Амбасаде у Београду, Руски дом и Сава Центар потписали су Споразум о сарадњи у области културе. Споразум су потписали Директор Сава Центра Драган Гргуревић и Надежда Кушченкова директор Руског Дома.

Први пројекат у низу, за Дан ослобођења Београда, је ексклузивни догађај WORLD MUSIC CONCERT у оквиру којег ће наступити велики РУСКИ ФЕСТИВАЛСКИ ОРКЕСТАР НАЦИОНАЛНИХ ИНСТРУМЕНАТА “ТЕРЕМА“ – RUSSIAN FESTIVAL ORCHESTRA OF NATIONAL INSTRUMENTS “TEREMA“ са најлепшим етно мелодијама и ексклузивним солистима и гостима. РУСКИ ФЕСТИВАЛСКИ ОРКЕСТАР НАЦИОНАЛНИХ ИНСТРУМЕНАТА наступиће са посебним гостима из других земаља, међу којима је наш чувени трубач Дејан Петровић. Нашој публици представиће се изванредни уметници различитих нација на посебним националним инструментима нудећи богатство музичке палете звука као што су Арменијски дудук, Јакутски кхомус, Башкирски кураи, Монголијски моренхур, Јеврејски кларинет, Руска контрабас балалајка...

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.