Menu

Рођендан Сава Центра

Рођендан Сава Центра

У част 14. маја, дана Сава Центра, београдска публика имала је задовољство да на сцени Велике дворане присуствује изузетном музичком догађају - концерту Београдског гудачког оркестра “Душан Сковран”.
Прави љубитељи музике могли су да уживају у програму који је отпочео извођењем Симфоније бр. 10, Феликса Менделсона да да би се током концерта на репертоару нашле и серенаде Антоњина Дворжака: Moderato Tempo di valse, Scherzo: Vivace Larghetto. Овај изузетан музички догађај који је у част свог рођендана Сава Центар поклонио београдској публици, био је уједно, прилика да се на достојан начин обележи 50. год рада оркестра “Душан Сковран” - српског гудачког оркестра са највише остварених међународних наступа и турнеја. Тим поводом директор Сава Центра Драган Гргуревић уручио је диригенту оркестра маестру Обраду Недељковићу захвалницу коју Сава Центар, сваке године, на дан свог оснивања, додељује заслужним институцијама и појединцима.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.