Menu

Магична игра на врховима прстију

Магична игра на врховима прстију

Руска Царска балетска група одушевила наступом у Сава Центру. Виртуози са истока, већ на почетку комада "лаким" корацима увели су присутне у свет "Лабудовог језера".
МЕЂУНАРОДНО позната трупа балерина и балетана из Царског руског балета одиграла је у уторак увече светски познату представу "Лабудово језеро" пред неколико хиљада Београђана у Сава Центру. Уигране деонице на врховима прстију уз препознатљиву музику задивиле су публику, која је играче у више наврата поздрављала аплаузима.
Виртуози са истока, већ на почетку комада "лаким" корацима увели су присутне у свет "Лабудовог језера", који спада у "Златни фонд" балетске уметности. У том чаробном свету, принц Зигфрид, кога игра балетан Нариман Бекзханов, настоји да ослободи Лину Шевељову у улози лепотице Одете и њене другарице претворене у лабудове од стране злог чаробњака. Магија балетанских покрета на тактове, које је компоновао Петар Иљич Чајковски, није дала присутнима да одлутају из свевремене приче, у којој љубав побеђује.
Царски руски балет датира из 1994. године и једини је приватни који је током економске кризе у Русији опстао и постао познат широм света.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.