Menu

Зорица Брунцлик

z_brunclik3
Категорија
Концертни програм
Датум
28 октобар 2020 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1800, 2000 и 2500 динара

Због Одлуке Владе Републике Србије о ограниченом броју посетилаца у затвореном простору, концерт Зорице Брунцлик који је првобитно био заказан за 21.април, па накнадно одложен за 28.октобар, због непромењене ситуације у земљи биће померен на 29.децембар 2020.године

Улазнице које су купљене за концерт 21.априла и 28.октобра важиће и за концерт 29.децембра 2020.године.

Најтиражнија певачица у историји домаће дискографије и једна од највећих фолк звезда свих времена Зорица Брунцлик, враћа се на велику сцену спектакуларним концертом „Не дам ово мало душе“ 29.децембра у Центру „Сава“.

Пет и по година након што је у београдској арени на величанствен начин прославила четири деценије дружења са публиком, музичка дива поново ће се дружити са публиком у српској престоници и обележити 45 година успешне каријере, овенчане небројеним концертима, рекордним тиражима и ванвременским хитовима које ће публика моћи да чује на овој непоновљивој вечери дружења са Зорицом.

Као неко ко је током свих година бављења музиком увек померао границе, мирио музичке жанрове и јединственом емоцијом и интерпретацијом уједињавао људе свих генерација и укуса, Зорица и овога пута за своју публику спрема вече за памћење.

Овога пута, између десетина хитова, Зорица је одабрала да концерт носи назив по песми “Не дам ово мало душе” која је од објављивања 2002.године заузела посебно место у њеном репертоару, једнако је прихваћена и хваљена од стране публике и стручне јавности, али и за њу саму има посебан емотивни али симболични значај.

Осим овог, публика ће имати прилику да чује и друге хитове попут „Авлије Авлије“, „А тебе нема“, „Кошава“, „Тамо где си ти“, „Када би ме питали“, „Све је љубав“, „Откопчано јелече“, „Заклетва“, „Лажем себе“, и још много, много других песама који су обележили њену блиставу каријеру.

Током каријере одржала је на хиљаде концерата, од којих је на стотине солистичких концерата, у најпрестижнијим дворанама широм старе Југославије и у Београду. Као истакнута уметница током своје каријере снимила је преко педесет плоча и продала их у тиражу од више од петнаест милиона примерака.

У каријери коју су обележили стотине концерата и наступа, највећи последњи у низу певачица је одржала у београдској Арени 2014. године, пред око 20.000 посетилаца.

Ове године Зорица Брунцлик и организатори концерта одлучили су да 45 година њеног постојања и рада на естради буде обележено у интимној атмосфери Центра „Сава“ који као култна дворана даје посетиоцима непоновљив музички доживљај.