Menu

Perpetuum Jazzile

perpetuum20
Категорија
Концертни програм
Датум
28 март 2020 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1900, 2300, 2600 и 2900 динара

Концерт “PERPETUUM JAZZILE“ заказан за 28.март у Сава Центру ради новонастале ситуације и одлуке Владе Србије одлаже се за нови термин.

Нови термин концерта "PERPETUUM JAZZILE" је 23.мај у 20.00, у Сава Центру.

Улазнице купљене за 28.март преко система ticket.rs и на благајни Сава Центра важе и за нови датум- 23.maj.

Све даље информације везане за овај догађај биће Вам доступне на сајту Сава Центра по укидању ванредног стања.
 
СЦЕНА ПРО 7 БЕОГРАД,
11 070 Нови Београд,
Милентија Поповића 9
Томислав Кашљевић, дирeктор
E mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 


Perpetuum Jazzile, једна од најспектакуларнијих и највећих вокалних група на свету, 28. марта поново долази у Београд. Београдска публика ће у Сава Центру, поново уживати у снажним ритмовима, богатим хармонијама, позитивном енергијом који врсни вокали из Словеније репродукују само људским гласом. И овога пута спремају богат репертоар различитих жанрова музике, од попа, рока, џеза, диска, bossa нове, госпела... Представиће, у свом аранжману, чувене музичке хитове од Abbe, Michael Jacksona, Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...

Perpetuum Jazzile је основан 1983.године и већ годинама наступају широм света, и преносе публици снажан звук који многи људи не очекују од људског гласа. Група је јасно развила свој сценски изглед и израз, и практично је позиционирана уз врхунске вокалне групе из светске класе.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.