Menu

Божо Врећо

Категорија
Концертни програм
Датум
03 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1300, 1600, 1900 и 2300 динара

 

Због великог интересовања Божо Врећо поново у Београду овога пута у Сава Центру.
Уметник, интерпретатор и аутор севдалинки Божо Врећо током последњих неколико година постао је не само регионална, већ и европска и светска нузичка сензација. Неw Yорк Тимес је овог лирског тенора недавно окарактерисао као „Човека анђеоског гласа, који дотиче срца и милује душе!“, те га додатно истакао као синоним потпуне слободе.
Мушко-женска дуалност Боже Вреће из које произлази посебна драматичност и виртуозност, његову а цапелла интерпретацију севдалинки чине истински емотивним доживљајем.  Врећо је до сада објавио четири студијска албума, а последњи под називом "Пандора".
Божо Врећо живи и ствара у Сарајеву, а занимљиво је истакнути да је по струци магистар археологије. У неколико наврата је јавно изјавио да је његова највећа ископина управо била севдах, али „онај који се притајено брусио и стварао у њему, све док није угледао светлост дана и засјао пуним сјајем“.
На репертоару нејгових концерата уз традиционалне севдалинке, Божо Врећо је уврстио и ауторске севдалинке, при чему ваља истакнути његов неоспоран таленат и умеће у ауторству нових севдалинки, где је својим стварањем попунио празнину која је трајала више од тридесет година, колико нису писане нове севдалинке.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.