Menu

Новогодишње "Чикашке перверзије"

Категорија
Музичко-сценски
Датум
29 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1000, 1200 и 1500 динара

 

Новогодишње "Чикашке перверзије", у којима играју Драган Гаги Јовановић, Бранка Пујић, Олга Одановић и Игор Ђорђевић, биће изведене 29. децембра у Сава Центру!
 
"Атмосфера која влада пред Нову годину одлично одговара духу 'Перверзија', и то ће бити сјајна прилика да се још мало поиграмо са публиком да се опуштено опростимо од ове и пожелимо свима много љубави у 2018. години... И наравно 'Перверзија'", поручују Гаги, Бранка, Олга и Игор.
 
"Чикашке перверзије" 29. децембра само настављају тријумфалан низ у Сава Центру - хит представа у режији Омара Абуа Ел Руба, која на духовит начин говори, како истиче Гаги, о " љубави, пријатељству и проблемима између мушкараца и жена", у престижној београдској дворани била је распродата данима унапред у јуну, октобру и децембру 2016. као и марту 2017. године.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.