Menu

Сава Центар располаже са око 14.500 м2 репрезентативног простора за издавање у закуп: ексклузивни канцеларијски простори, продајни простори - бутици, уређени и опремљени по највишим стандардима које је могуће прилагођавати потребама и специфичним захтевима корисника. Закупцима нашег простора пружамо маркетинг подршку кроз промовисање на нашем wеб сајту, и кроз комуникацију са корисницима преко популарних друштвених мрежа. Сава Центар располаже и са осталим просторима за издавање у закуп као што су шалтери, барови, простори за услужне делатности, магацински простори.

За све информације и детаље у вези са закупом молимо позовите 220 66 51.

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.